Fascinatie over High pressure compressor

Werk jouw nu met lage druk tackers welke werken betreffende maximaal 8 bar, no problem. Doordat een compressoren verder zijn uitgerust met een paar koppelingen vanwege maximaal 8 bar kan geleidelijk overgegaan geraken naar de 22 bar High Pressure toestellen. Je oude investeringen kunnen uiteraard niet verloren.  

We onderscheiden 2 segementen: coilnailers geschikt wegens de (pallet)industrie en construction coilnailers die door ons allround aannemersbedrijf gebruikt geraken.

Voor compressoren zijn veel verscheidene soorten accessoires, toebehoren en hulpgereedschappen. Hiermee kun jouw jouw compressor wegens uiteenlopende klussen inzetten.

Oliegesmeerde compressoren beschikken over zodra baten dat ze wat meer mee kunnen dan olievrije compressoren en aan dit algemeen wat stiller bestaan. Nadelen zijn dat ze olie mogen lekken gedurende transport en dat ze meer verzorging vereisen omdat ze iedere keer echt gesmeerd behoren te worden.

Ons compressor is een werktuigen die je wegens uiteenlopende klussen kunt gebruiken. Hetgeen kan zijn een compressor exact? Die soorten zijn er? Hetgeen kun je met ons compressor verrichten? En waar moet jouw op letten als je ons compressor koopt? Scala geeft antwoord op je vragen.

Wanneer u dan ook op een kleine afbeelding klikt kan u dan ook een selectie vervaardigen uit het uitgebreid collectie compressoren.

Alsook via eigen fabricage capaciteit zijn we in staat teneinde hoogwaardige verbruiksartikelen bijvoorbeeld nagels, brads, nieten en schroeven te bezorgen.

Op deze plaats vindt u de hardware die passend bestaan om in beton ofwel staal te schieten. Wij beschikken over hardware op gas en op lucht die in staat zijn om pins in beton tot 60 Newton te schieten.

Onze systemen hebben ongebruikelijk verkeer betreffende de computernetwerk vastgesteld. Op die pagina is gecontroleerd of de verzoeken werkelijk door u dan ook geraken verzonden en niet via ons robot.

Tackerplein levert behalve al die beroemde merken tackers tevens de bijbehorende bevestigingsmaterialen more info en compressoren.

Tevens heeft een compressor een inverter control, die zorgt daar voor het de compressor blijft werken bij ons lager voltage.

Een tacker is met name geschikt voor dit snel vastnieten van stoffen, karton ofwel triplex op ons prachtige ondergrond. Daar bestaan verder zwaardere tackers wegens dit vastnieten betreffende panlatten en dergelijke.

Koppelstukken zijn er teneinde slangen met een compressor te verbinden. Er bestaan tevens tweewegverdeelstukken. Hierbij kun jouw twee slangen en uiteraard 2 benodigdheden verbinden. Voor het koppelen betreffende een paar slangen met elkaar behandeling jouw ons slangkoppelstuk.

Wij leveren u een compressorlijn die voortdurend in ontwikkeling is. Ons eigen merk Aerfast MEC-AIR biedt een uitgebreide lijn 8 ofwel 10 bar compressoren en MAX bezit ons ultra moderne High-pressure compressor!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Fascinatie over High pressure compressor”

Leave a Reply

Gravatar